SRG AANGEPASTE VAKANTIES

Onbeperkt genieten op vakantie!

NIEUWS

Wie zijn wij

SRG Aangepaste Vakanties is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen blijken de toeristenhotels prima te voldoen zodat zij ook volop van een vakantie kunnen genieten!

Er kan zoveel meer dan je denkt

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.

ERVARINGEN

5/5

Inge

Deelnemer

Ik ben ontzettend blij met SRG, omdat zij mogelijk maken wat bij andere organisaties niet mogelijk is. SRG kijkt niet naar onmogelijkheden maar naar mogelijkheden. De vrijwilligers zijn toppers!!

Reizen met SRG is een feestje voor iedereen!! Ik zeg doen!

5/5

Isa

Vrijwilliger

Het meest bijzondere aan deze reizen vind ik dat we met elkaar, deelnemers en vrijwilligers, zorgen voor het slagen van een reis. Met elkaar hebben we hetzelfde doel, dit zorgt voor een ‘wij-gevoel’. Hierbij maakt het niet uit op welke bestemming de reis plaats vindt, of de zon schijnt of dat het regent, we maken er altijd wat van!

5/5

Jacob

Deelnemer

Dankzij SRG Aangepaste vakantie was deze reis naar naar Barcelona mogelijk.

ONS VAKANTIEAANBOD

Vollenhove
6 t/m 13 mei 2022

In het gezellige Zuiderzeestadje Vollenhove vindt u vakantieverblijf de Follenhoegh. Op slechts 500 meter vindt u het gezellige centrum van het stadje. Met wat restanten brood naar het naastgelegen dierenpark of wandelen in het oude stadpark aan de overkant. Even naar een terras of een restaurant bij de gezellige haven. Het is allemaal heerlijk dichtbij en te veel om op te noemen. Er valt veel te ontdekken in Vollenhove. 

Bekijk vakantie »

Almen
6 t/m 13 juni 2022

Villapark Ehzerburg is gelegen in de prachtige natuur midden in de Achterhoek. Een gezellig park voor de hele familie in een groene omgeving waar recreatie en zorg samen komen. Het Villapark staat op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze. Vlakbij het vakantiepark vindt u de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer en ook het gezellige Lochem en Ruurlo liggen vlakbij. Het is een fantastische uitvalsbasis om lekker te genieten en op ontdekkingstocht te gaan in de Achterhoek.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!