SRG AANGEPASTE VAKANTIES

Onbeperkt genieten op vakantie!

NIEUWS

Het nieuwe vakantieseizoen!

Yes, het is zo ver! De vakanties voor het vakantieseizoen van 2023 staan nu op de website. Er worden dit jaar prachtige locaties aangedaan in zowel binnen- als buitenland. Ga jij mee?

Lees verder »

SRG maakt niet langer papieren brochures

Om verschillende redenen wordt er niet langer een papieren brochure gedrukt met de verschillende vakanties van het nieuwe seizoen. De vakanties zullen op de website worden geplaatst en deze vakanties worden up to date gehouden. Dus ben je nieuwsgierig naar de vakanties van dit jaar? Die vind je hier: Vakantie aanbod – WordPress (srgaangepastevakanties.nl).

Lees verder »

Op vakantie naar Elahuizen!

Op vrijdag 8 juli verzamelt de SRG groep zich in het Friese Elahuizen. Helaas kunnen we pas laat in It Sailhus terecht. Na een drankje en kort welkomstwoordje gaan de meesten al vlot naar de kamers. In de 2 appartementen hebben we ruime 2-persoonskamers. Daarnaast maken we gebruik van een grote groepsruimte met terras aan het water.

Lees verder »

Wie zijn wij

SRG Aangepaste Vakanties is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen blijken de toeristenhotels prima te voldoen zodat zij ook volop van een vakantie kunnen genieten!

Er kan zoveel meer dan je denkt

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.

ERVARINGEN

5/5

Inge

Deelnemer

Ik ben ontzettend blij met SRG, omdat zij mogelijk maken wat bij andere organisaties niet mogelijk is. SRG kijkt niet naar onmogelijkheden maar naar mogelijkheden. De vrijwilligers zijn toppers!!

Reizen met SRG is een feestje voor iedereen!! Ik zeg doen!

5/5

Isa

Vrijwilliger

Het meest bijzondere aan deze reizen vind ik dat we met elkaar, deelnemers en vrijwilligers, zorgen voor het slagen van een reis. Met elkaar hebben we hetzelfde doel, dit zorgt voor een ‘wij-gevoel’. Hierbij maakt het niet uit op welke bestemming de reis plaats vindt, of de zon schijnt of dat het regent, we maken er altijd wat van!

5/5

Jacob

Deelnemer

Dankzij SRG Aangepaste vakantie was deze reis naar naar Barcelona mogelijk.

ONS VAKANTIEAANBOD

Barcelona, Spanje
14 t/m 21 mei 2023

Barcelona, de stad van de bekende voetbalclub, La Sagrada Familia, het strand en Parc Guell. Daarnaast heeft de stad natuurlijk ook veel Spaanse lekkernijen te bieden: heerlijke sangria, tapas en paella. Dus genoeg om te ontdekken, met alle zintuigen!

Bekijk vakantie »

Marrakech, Marokko
5 t/m 12 juni 2023

De koningsstad Marrakech wordt vaak weggezet als een unieke en verassende stedentrip. De stad staat bekend om haar kleuren, de gezellige pleinen, lokale souks en sfeervolle riads. Geniet daarnaast van de heerlijke Marokkaanse keuken en je hebt gegarandeerd een fantastische vakantie.

Bekijk vakantie »

Tecklenburg, Duitsland
17 t/m 24 juni 2023

In het romantische Tecklenburg zijn vele schilderachtige steegjes die door het stadje slingeren en een grote variatie aan eetgelegenheden bieden. In de zomer zijn er regelmatig optredens in het openluchttheater. In de omgeving bevindt zich het natuurreservaat Habichtwald.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!