SRG AANGEPASTE VAKANTIES

Onbeperkt genieten op vakantie!

NIEUWS

Een fantastische reis naar Kreta!

Van 23 t/m 30 april is een groep van SRG deelnemers en vrijwilligers op avontuur geweest in het mooie en warme Kreta! In dit reisverslag lees je alles over hoe de groep dit prachtige eiland ervaren heeft.

Lees verder »

De vakanties van 2024 staan online!

Ja, ja, het is zo ver: De vakanties van 2024 zijn nu op de website te vinden, dus tijd om je in te schrijven! We zullen in 2024 weer enkele vertrouwde bestemmingen bezoeken, maar ook hele nieuwe bestemming ontdekken. Ga je mee?

Lees verder »

SRG maakt niet langer papieren brochures

Om verschillende redenen wordt er niet langer een papieren brochure gedrukt met de verschillende vakanties van het nieuwe seizoen. De vakanties zullen op de website worden geplaatst en deze vakanties worden up to date gehouden. Dus ben je nieuwsgierig naar de vakanties van dit jaar? Die vind je hier: Vakantie aanbod – WordPress (srgaangepastevakanties.nl).

Lees verder »

Wie zijn wij

SRG Aangepaste Vakanties is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen blijken de toeristenhotels prima te voldoen zodat zij ook volop van een vakantie kunnen genieten!

Er kan zoveel meer dan je denkt

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.

ERVARINGEN

5/5

Inge

Deelnemer

Ik ben ontzettend blij met SRG, omdat zij mogelijk maken wat bij andere organisaties niet mogelijk is. SRG kijkt niet naar onmogelijkheden maar naar mogelijkheden. De vrijwilligers zijn toppers!!

Reizen met SRG is een feestje voor iedereen!! Ik zeg doen!

5/5

Isa

Vrijwilliger

Het meest bijzondere aan deze reizen vind ik dat we met elkaar, deelnemers en vrijwilligers, zorgen voor het slagen van een reis. Met elkaar hebben we hetzelfde doel, dit zorgt voor een ‘wij-gevoel’. Hierbij maakt het niet uit op welke bestemming de reis plaats vindt, of de zon schijnt of dat het regent, we maken er altijd wat van!

5/5

Jacob

Deelnemer

Dankzij SRG Aangepaste vakantie was deze reis naar naar Barcelona mogelijk.

ONS VAKANTIEAANBOD

VOL! Polis, Cyprus
10 t/m 17 april 2024

Op naar het mooie Cyprus! De appartementen zijn echt een parel op het eiland. Het kleinschalige appartementencomplex ligt in Polis, een klein typisch Cypriotisch dorp aan de noordwest kust van Cyprus. Het wordt gerund door een zeer gastvrije familie. Eigenaar Andreas maakt zelf gebruik van een rolstoel en heeft hier een waar rolstoeltoegankelijk paradijsje neergezet met de zee en het strand op 30 minuten lopen afstand. Kom het zelf ervaren!

Bekijk vakantie »

Kreta, Griekenland
23 t/m 30 april 2024

Het Eria Resort op Kreta is het eerste hotel in Griekenland, dat speciaal ontworpen is om mensen met een lichamelijke beperking een comfortabele vakantie te bieden. Sinds de opening in 2004 komen er veel vakantiegangers genieten van een geweldige rolstoelaangepaste vakantie op Kreta! Het kleinschalige hotelresort ligt in het historische dorp Máleme, omgeven door olijfboomgaarden. De gastvrije manager en medewerkers zullen er alles aan doen om je het comfort en de luxe te bieden die je verdient tijdens je vakantie.

Bekijk vakantie »

VOL! Hilvarenbeek
17 t/m 24 mei 2024

Hilvarenbeek ligt in een groen gebied onder Tilburg. Noord-Brabant heeft veel bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Tilburg zelf is vlakbij en zeker de moeite waard. Ook Breda is leuk om te bezoeken. Park het Valkenberg in het centrum is de ideale plek voor een lekkere picknick. Het naastgelegen Begijnhof met zijn zestiende-eeuwse begijnenwoningen wordt nog altijd bewoond door alleenstaande vrouwen en is een oase van rust. Voor het Vrijthof hoef je echt niet naar Maastricht, ook in Hilvarenbeek is De Vrijthof. Is dit het mooiste plein van Nederland? Ontdek het zelf.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!