Inschrijven vakantie voor deelnemers

Voorkeuren

Wij vragen u in het inschrijfformulier vier voorkeuren voor uw vakantie op te geven. Bij de indeling houden we rekening met uw eerste voorkeur. Maar we moeten ook rekening houden met ieders zorgzwaarte en de mate waarin de accommodatie aangepast is. Bovendien gaan er soms reizen niet door wegens onvoldoende belangstelling. Daardoor kan het gebeuren dat u ingedeeld wordt bij een reis van uw tweede of derde voorkeur.

Wacht niet te lang

Veel vakanties zijn snel volgeboekt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Half januari wordt de reisindeling gemaakt. Als u bij een vakantie bent ingedeeld, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging. Wilt u na half januari nog inschrijven, kijk dan eerst bij de reis hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn!

ONS VAKANTIEAANBOD

Kreta
28 september t/m 7 oktober 2022

Kreta is het meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland. En Chersonissos is the place to be! Deze vakantie is daarom bij uitstek geschikt voor jongeren die van strand en uitgaan houden. Het heerlijke all-inclusive hotel ligt vlakbij het strand en is de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke zonvakantie!

Bekijk vakantie »

Mallorca
12 t/m 21 september 2022

Vlakbij het prachtige landschap van het Punta d’Amer natuurpark en direct aan het strand ligt Hotel Palia Sa Coma Playa. Palia Sa Coma Playa is een geweldig vakantieadres waar je kunt relaxen en bovendien kunt genieten van de vele faciliteiten en de heerlijke Spaanse zon. Je vindt hier geen historische dorpskern maar wel alle luxe die je mag verwachten van een vakantie in een grote badplaats. Er is een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels Het mooie witte zandstrand ligt vlak voor het hotel. De zeebodem loopt langzaam af, waardoor je ver de zee in kunt.

Bekijk vakantie »

Inschrijfformulieren

Om u in te schrijven voor een vakantie downloadt u onderstaande formulieren. Deze vult u in en de formulieren verstuurt u vervolgens via de mail of de post naar SRG. Eind januari 2022 wordt de indeling van deze vakanties bekend. Vervolgens krijgt u begin februari 2022 bevestigd bij welke vakantie u bent ingedeeld. Tot slot ontvangt u twee tot drie weken voor vertrek een Reiswijzer met verdere informatie over uw vakantie!

Inschrijfformulier

Machtiging

Rolstoelformulier

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!