Kreta, Griekenland
23 t/m 30 april 2024

kreta

Waar: Kreta, Griekenland

Aantal dagen: 8

Vervoer: Vliegen, vanaf Schiphol

Logies: Hotel Eria Resort, half pension

Data: 23 t/m 30 april 2024

Bezetting: 6 deelnemers, 6 vrijwilligers

Prijs: €3.240,-. Toeslag eenpersoonskamer €419,- (indien nog beschikbaar bij boeking)

Hotel Eria Resort

Het Eria Resort op Kreta is het eerste hotel in Griekenland, dat speciaal ontworpen is om mensen met een lichamelijke beperking een comfortabele vakantie te bieden. Sinds de opening in 2004 komen er veel vakantiegangers genieten van een geweldige rolstoelaangepaste vakantie op Kreta! Het kleinschalige hotelresort ligt in het historische dorp Máleme, omgeven door olijfboomgaarden. De gastvrije manager en medewerkers zullen er alles aan doen om je het comfort en de luxe te bieden die je verdient tijdens je vakantie.

Faciliteiten

  • 4 tweepersoons kamers en 1 vierpersoons suite
  • volledig rolstoelaangepast
  • kluisje, föhn en airconditioning
  • hoog-laag bedden met papegaai en bedhekken
  • badkamer met douchestoel en toilet, beide met beugels
  • zwembad met inloop, speciale rolstoel en Hydro massage
  • speciale fitness- en wellness-ruimte
  • ruim aanbod aan hulpmiddelen te huur

Maaltijden 

Deze accommodatie hebben we met half pension geboekt. Het hotel heeft een restaurant op de 1e verdieping en een restaurant buiten bij het zwembad. Voor het ontbijt kun je kiezen uit een uitgebreid buffet. Het diner is in buffetvorm en biedt elke dag een ander menu, gebaseerd op Griekse en Kretenzische gerechten met lokale seizoenproducten, kruiden uit eigen tuin en verse olijfolie. Voor een lunch vinden we, tijdens de uitstapjes, wel een lokaal restaurant.

Omgeving

De directe omgeving van het hotel is goed toegankelijk per rolstoel. Op 700 meter afstand, een mooie vlakke wandeling van ca. 10 minuten, ligt het strand en de toegankelijke boulevard met verschillende gezellige restaurants en cafés. Het strand van Máleme Beach is toegankelijk door middel van een vlonder en er is een Sea-Access stoel, waarmee je in zee kunt.

Waar kunnen we naar toe?

Er kunnen op aanvraag excursies in de omgeving gemaakt worden, per aangepaste bus. Zo kun je onder andere naar Chania en naar de Lefka Ori (de witte bergen). Maar ook een wijnproeverij, een boottocht vanuit Chania of een bezoek aan een klooster kunnen op het programma staan.

Extra informatie

www.eria-resort.gr

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!