VOL! Polis, Cyprus
10 t/m 17 april 2024

polis cyprys

Waar: Polis, Cyprus

Aantal dagen: 8

Vervoer: Vliegen, vanaf Schiphol

Logies: C&A appartementen, logies – ontbijt

Data: 10 t/m 17 april 2024

Bezetting: 6 deelnemers, 6 vrijwilligers

Prijs: €2.790 Toeslag eenpersoonskamer € 144 (indien nog beschikbaar bij boeking)

C&A Apartments

Dit is echt een parel op Cyprus! Het kleinschalige appartementencomplex ligt in Polis, een klein typisch Cypriotisch dorp aan de noordwest kust van Cyprus. Het wordt gerund door een zeer gastvrije familie. Eigenaar Andreas maakt zelf gebruik van een rolstoel en heeft hier een waar rolstoeltoegankelijk paradijsje neergezet. Kom het zelf ervaren!

Faciliteiten

  • 3 tweepersoons appartementen, met woonkamer en keuken
  • 3 tweepersoons studio’s
  • badkamer met onderrijdbare douche en douchezitje
  • toilet met beugels
  • zwembad met een elektrische zwembadlift
  • verhoogde zonnebedden
  • hulpmiddelen als elektrische rolstoelen, commodes, bedhekken, rollators en nog vele andere zijn te huur

Maaltijden 

Deze accommodatie hebben we met logies en ontbijt geboekt. Voor lunch en diner kijken we samen wat we op dat moment het leukste vinden. Uit eten tijdens een excursie, of in een restaurant in de omgeving.

Omgeving

Winkels en restaurants vind je binnen loopafstand. De zee en het toegankelijke strand liggen op ongeveer 30 minuten lopen. Hier begint ook een 3 km lang toegankelijk wandelpad langs de zee. Er is een restaurant bij het appartementencomplex waar de heerlijkste maaltijden gekookt worden. De meeste restaurants in de omgeving zijn overigens ook toegankelijk, dus je kunt heerlijk overal uit eten gaan.

Waar kunnen we naar toe?

Eigenaar Andreas organiseert allerlei excursies over het eiland, met een speciale rolstoelbus, zodat je het mooie Cyprus goed kunt ontdekken! Samen met hem gaan we kijken wat haalbaar en/of bijzonder genoeg is om naar toe te gaan. En wat denk je van een tochtje door de lucht? De ervaren mensen van het parasailingcentrum proberen iedereen te helpen om deze unieke belevenis mogelijk te maken!

Extra informatie

www.ca-hotel-apts.com

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!