Aanmelden vakantie voor deelnemers

Voorkeuren

Wij vragen je in het aanmeldformulier drie voorkeuren voor jouw vakantie op te geven. Bij de indeling houden we rekening met jouw eerste voorkeur. Maar we moeten ook rekening houden met ieders zorgzwaarte en de mate waarin de accommodatie aangepast is. Bovendien gaan er soms reizen niet door wegens onvoldoende belangstelling. Daardoor kan het gebeuren dat je ingedeeld wordt bij een reis van jouw tweede of derde voorkeur.

Wacht niet te lang

Veel vakanties zijn snel volgeboekt, dus wacht niet te lang met aanmelden. In februari wordt de reisindeling gemaakt. Als je bij een vakantie bent ingedeeld, ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging. Wil jij je zich na januari nog aanmelden, kijk dan eerst bij de reis of er nog plek beschikbaar is!

ONS VAKANTIEAANBOD

Barcelona, Spanje
9 t/m 16 mei 2023

Barcelona, de stad van de bekende voetbalclub, La Sagrada Familia, het strand en Parc Guell. Daarnaast heeft de stad natuurlijk ook veel Spaanse lekkernijen te bieden: heerlijke sangria, tapas en paella. Dus genoeg om te ontdekken, met alle zintuigen!

Bekijk vakantie »

Marrakech, Marokko
5 t/m 12 juni 2023

De koningsstad Marrakech wordt vaak weggezet als een unieke en verassende stedentrip. De stad staat bekend om haar kleuren, de gezellige pleinen, lokale souks en sfeervolle riads. Geniet daarnaast van de heerlijke Marokkaanse keuken en je hebt gegarandeerd een fantastische vakantie.

Bekijk vakantie »

Tecklenburg, Duitsland
17 t/m 24 juni 2023

In het romantische Tecklenburg zijn vele schilderachtige steegjes die door het stadje slingeren en een grote variatie aan eetgelegenheden bieden. In de zomer zijn er regelmatig optredens in het openluchttheater. In de omgeving bevindt zich het natuurreservaat Habichtwald.

Bekijk vakantie »

Aanmeldformulier

Om je aan te melden maak je gebruik van een digitale aanmeldlink. Via deze digitale aanmelding verzamelen wij de eerste gegevens zodat wij je bij één van de reizen van jouw voorkeur kunnen indelen. In het geval dat jouw aanmelding voor één van de reizen definitief wordt, zullen wij aanvullende informatie bij je opvragen.

Helaas zitten op dit moment alle reizen van SRG vol. Heb je nog interesse in een reis met SRG? Laat dat hier weten! Je zult dan op de reservelijst worden geplaatst.

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!