Contact

Algemeen

Postbus 4140
2003 EC HAARLEM
Nederland

Zakelijke gegevens

Rabobank Bunschoten
IBAN. NL32RABO 0331113635
BIC. RABONL2U
KvK nr. 41222835
BTW nr. NL.80.14.33.782.B.01

Heeft u een vraag?

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

ONS VAKANTIEAANBOD

Kreta
28 september t/m 7 oktober 2022

Kreta is het meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland. En Chersonissos is the place to be! Deze vakantie is daarom bij uitstek geschikt voor jongeren die van strand en uitgaan houden. Het heerlijke all-inclusive hotel ligt vlakbij het strand en is de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke zonvakantie!

Bekijk vakantie »

Mallorca
12 t/m 21 september 2022

Vlakbij het prachtige landschap van het Punta d’Amer natuurpark en direct aan het strand ligt Hotel Palia Sa Coma Playa. Palia Sa Coma Playa is een geweldig vakantieadres waar je kunt relaxen en bovendien kunt genieten van de vele faciliteiten en de heerlijke Spaanse zon. Je vindt hier geen historische dorpskern maar wel alle luxe die je mag verwachten van een vakantie in een grote badplaats. Er is een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels Het mooie witte zandstrand ligt vlak voor het hotel. De zeebodem loopt langzaam af, waardoor je ver de zee in kunt.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!