Contact

Zakelijke gegevens

Rabobank Bunschoten
IBAN. NL32RABO 0331113635
BIC. RABONL2U
KvK nr. 41222835
BTW nr. NL.80.14.33.782.B.01

Heeft u een vraag?

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

ONS VAKANTIEAANBOD

VOL! Polis, Cyprus
10 t/m 17 april 2024

Op naar het mooie Cyprus! De appartementen zijn echt een parel op het eiland. Het kleinschalige appartementencomplex ligt in Polis, een klein typisch Cypriotisch dorp aan de noordwest kust van Cyprus. Het wordt gerund door een zeer gastvrije familie. Eigenaar Andreas maakt zelf gebruik van een rolstoel en heeft hier een waar rolstoeltoegankelijk paradijsje neergezet met de zee en het strand op 30 minuten lopen afstand. Kom het zelf ervaren!

Bekijk vakantie »

Kreta, Griekenland
23 t/m 30 april 2024

Het Eria Resort op Kreta is het eerste hotel in Griekenland, dat speciaal ontworpen is om mensen met een lichamelijke beperking een comfortabele vakantie te bieden. Sinds de opening in 2004 komen er veel vakantiegangers genieten van een geweldige rolstoelaangepaste vakantie op Kreta! Het kleinschalige hotelresort ligt in het historische dorp Máleme, omgeven door olijfboomgaarden. De gastvrije manager en medewerkers zullen er alles aan doen om je het comfort en de luxe te bieden die je verdient tijdens je vakantie.

Bekijk vakantie »

VOL! Hilvarenbeek
17 t/m 24 mei 2024

Hilvarenbeek ligt in een groen gebied onder Tilburg. Noord-Brabant heeft veel bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Tilburg zelf is vlakbij en zeker de moeite waard. Ook Breda is leuk om te bezoeken. Park het Valkenberg in het centrum is de ideale plek voor een lekkere picknick. Het naastgelegen Begijnhof met zijn zestiende-eeuwse begijnenwoningen wordt nog altijd bewoond door alleenstaande vrouwen en is een oase van rust. Voor het Vrijthof hoef je echt niet naar Maastricht, ook in Hilvarenbeek is De Vrijthof. Is dit het mooiste plein van Nederland? Ontdek het zelf.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!