Ons vakantie aanbod

Hieronder vind je alle vakanties van het jaar 2023. Door middel van het filter kan geselecteerd worden op binnen- en buitenland. 

Barcelona, Spanje
9 t/m 16 mei 2023

Barcelona, de stad van de bekende voetbalclub, La Sagrada Familia, het strand en Parc Guell. Daarnaast heeft de stad natuurlijk ook veel Spaanse lekkernijen te bieden: heerlijke sangria, tapas en paella. Dus genoeg om te ontdekken, met alle zintuigen!

Bekijk vakantie »

Marrakech, Marokko
5 t/m 12 juni 2023

De koningsstad Marrakech wordt vaak weggezet als een unieke en verassende stedentrip. De stad staat bekend om haar kleuren, de gezellige pleinen, lokale souks en sfeervolle riads. Geniet daarnaast van de heerlijke Marokkaanse keuken en je hebt gegarandeerd een fantastische vakantie.

Bekijk vakantie »

Tecklenburg, Duitsland
17 t/m 24 juni 2023

In het romantische Tecklenburg zijn vele schilderachtige steegjes die door het stadje slingeren en een grote variatie aan eetgelegenheden bieden. In de zomer zijn er regelmatig optredens in het openluchttheater. In de omgeving bevindt zich het natuurreservaat Habichtwald.

Bekijk vakantie »

De Rijp
25 juni t/m 2 juli 2023

Zoals vermeld is het hotel al een belevenis op zich en zeker de moeite waard om eens lekker rustig doorheen te lopen. Daarnaast is het hotel op loopafstand van het dorp De Rijp. In het dorp staan fraaie gerestaureerde huizen uit de zeventiende eeuw. Mede dit maakt De Rijp tot een ‘beschermd dorpsgezicht’ en zeker een bezoekje waard.

Bekijk vakantie »

Bremm, Duitsland
22 t/m 29 juli 2023

Een rit langs de Moezel levert bij elke bocht een fantastisch uitzicht op. Het is natuurlijk ook niet verwonderlijk dat overal langs de rivier vele kastelen te vinden zijn. In Bremm is de berg zo steil dat de wijnboeren met een kabelbaantje naar hun wijnstokken moeten gaan. Langs de rivier loopt een vlak en vrij liggend fiets/wandelpad waarover het heerlijk wandelen is, met mooie plekken voor een picknick. De riviercruise boten varen vlak langs!

Bekijk vakantie »

Beekbergen
18 t/m 25 augustus 2023

Midden in de natuur, maar toch dicht bij de stad Apeldoorn, ligt het plaatsje Beekbergen. Een gezellig dorpje met horeca en winkeltjes. De gunstige ligging aan de rand van de Veluwe zorgt er voor dat de reistijden naar toeristische attracties kort zijn. De prachtige natuur, de leuke binnenstad en de vele toeristische bezienswaardigheden maken de gemeente Apeldoorn en de Veluwe tot één van de populairste gebieden in Nederland.

Bekijk vakantie »

Hilvarenbeek
1 t/m 8 september 2023

Hilvarenbeek ligt in een groen gebied onder Tilburg. Noord-Brabant heeft veel bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Tilburg zelf is vlakbij en zeker de moeite waard. Ook Breda is leuk om te bezoeken. Park het Valkenberg in het centrum is de ideale plek voor een lekkere picknick. Het naastgelegen Begijnhof met zijn zestiende-eeuwse begijnenwoningen wordt nog altijd bewoond door alleenstaande vrouwen en is een oase van rust. Voor het Vrijthof hoef je echt niet naar Maastricht, ook in Hilvarenbeek is De Vrijthof. Is dit het mooiste plein van Nederland? Ontdek het zelf.

Bekijk vakantie »

Sicilië, Italië
9 t/m 18 september 2023

Als je Sicilië zegt, dan zeg je Etna. Het is de beroemde vulkaan die, nog steeds actief(!), hoog boven het eiland uitsteekt. De autorit ernaar toe is vooral door de klim op het laatste stuk een belevenis. De kustplaats Siracusa ligt aan een mooie baai, en heeft prachtige oude amfitheaters. Het strand is met de eigen pendeldienst dichtbij en is met vlonders goed toegankelijk.

Bekijk vakantie »

Beilen
18 t/m 25 september 2023

Wakker worden met in de verte het geblaat van een schaapskudde? De deur open gooien en zo de frisse Drentse natuur kunnen ruiken en voelen? Dit is hier mogelijk, want we zijn weer van harte welkom in de Koekoeksklok. In deze accommodatie logeert u op het platteland. Deze boerderij met schapen, paarden, koeien en vogels ligt in het kleine dorpje Brunsting in de gemeente Beilen. Het schitterende uitzicht vanuit de boerderij laat Drenthe op zijn mooist zien.

Bekijk vakantie »

Lagos
6 t/m 13 oktober 2023

In de Algarve, het vakantiegebied bij uitstek van Portugal, ligt Lagos. Deze plaats is door het massatoerisme nog onontdekt en biedt daardoor veel rust en comfort voor zijn gasten. Vlakbij Lagos aan de Algarve in Portugal liggen twee appartementen die volledig aangepast zijn voor rolstoelers.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!