Onze nieuwsberichten

Onze reizen zitten vol!

Jullie enthousiasme dit jaar was overweldigend en dus kunnen we met trots melden dat de reizen van dit jaar vol zitten. Nu kan het zijn dat er mogelijk nog plekken vrij komen, dus heb je interesse? Geef dat dan zeker aan! Je wordt dan geplaatst op de reservelijst.

Lees verder »

Het nieuwe vakantieseizoen!

Yes, het is zo ver! De vakanties voor het vakantieseizoen van 2023 staan nu op de website. Er worden dit jaar prachtige locaties aangedaan in zowel binnen- als buitenland. Ga jij mee?

Lees verder »

SRG maakt niet langer papieren brochures

Om verschillende redenen wordt er niet langer een papieren brochure gedrukt met de verschillende vakanties van het nieuwe seizoen. De vakanties zullen op de website worden geplaatst en deze vakanties worden up to date gehouden. Dus ben je nieuwsgierig naar de vakanties van dit jaar? Die vind je hier: Vakantie aanbod – WordPress (srgaangepastevakanties.nl).

Lees verder »

Op vakantie naar Elahuizen!

Op vrijdag 8 juli verzamelt de SRG groep zich in het Friese Elahuizen. Helaas kunnen we pas laat in It Sailhus terecht. Na een drankje en kort welkomstwoordje gaan de meesten al vlot naar de kamers. In de 2 appartementen hebben we ruime 2-persoonskamers. Daarnaast maken we gebruik van een grote groepsruimte met terras aan het water.

Lees verder »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!