Onze nieuwsberichten

De vakanties van 2024 staan online!

Ja, ja, het is zo ver: De vakanties van 2024 zijn nu op de website te vinden, dus tijd om je in te schrijven! We zullen in 2024 weer enkele vertrouwde bestemmingen bezoeken, maar ook hele nieuwe bestemming ontdekken. Ga je mee?

Lees verder »

SRG maakt niet langer papieren brochures

Om verschillende redenen wordt er niet langer een papieren brochure gedrukt met de verschillende vakanties van het nieuwe seizoen. De vakanties zullen op de website worden geplaatst en deze vakanties worden up to date gehouden. Dus ben je nieuwsgierig naar de vakanties van dit jaar? Die vind je hier: Vakantie aanbod – WordPress (srgaangepastevakanties.nl).

Lees verder »

Op vakantie naar Elahuizen!

Op vrijdag 8 juli verzamelt de SRG groep zich in het Friese Elahuizen. Helaas kunnen we pas laat in It Sailhus terecht. Na een drankje en kort welkomstwoordje gaan de meesten al vlot naar de kamers. In de 2 appartementen hebben we ruime 2-persoonskamers. Daarnaast maken we gebruik van een grote groepsruimte met terras aan het water.

Lees verder »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!