Vrijwilligers

De SRG is een unieke organisatie die volledig op de inzet van vrijwilligers draait. Hoewel de SRG geen structurele subsidie ontvangt functioneert zij als een professionele reisorganisatie. Er werken 20 vrijwilligers achter de schermen. En er gaan elk jaar 100 tot 125 vrijwilligers mee om ongeveer 125 deelnemers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dat al meer dan vijftig jaar lang!

Vrijwilligers gezocht

SRG zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om op vakantie te gaan met mensen met een lichamelijke beperking. Als medewerker verleen je hulp bij alles wat onze deelnemers niet zelf kunnen. Daarbij moet je bij voorbeeld denken aan hulp bij het opstaan, wassen en aankleden, hulp bij het naar de toilet gaan, hulp bij het naar bed gaan. Daar hoort ook het duwen van een rolstoel bij en hulp bij het eten en drinken. Het belangrijkste is natuurlijk om samen vakantie te vieren met alles wat daarbij hoort, zoals excursies en uitgaan.

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Een goede voorbereiding met:

Wat kost het je?

ONS VAKANTIEAANBOD

Kreta
28 september t/m 7 oktober 2022

Kreta is het meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland. En Chersonissos is the place to be! Deze vakantie is daarom bij uitstek geschikt voor jongeren die van strand en uitgaan houden. Het heerlijke all-inclusive hotel ligt vlakbij het strand en is de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke zonvakantie!

Bekijk vakantie »

Mallorca
12 t/m 21 september 2022

Vlakbij het prachtige landschap van het Punta d’Amer natuurpark en direct aan het strand ligt Hotel Palia Sa Coma Playa. Palia Sa Coma Playa is een geweldig vakantieadres waar je kunt relaxen en bovendien kunt genieten van de vele faciliteiten en de heerlijke Spaanse zon. Je vindt hier geen historische dorpskern maar wel alle luxe die je mag verwachten van een vakantie in een grote badplaats. Er is een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels Het mooie witte zandstrand ligt vlak voor het hotel. De zeebodem loopt langzaam af, waardoor je ver de zee in kunt.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!