Vrijwilligers

SRG Aangepaste Vakanties is een unieke organisatie die volledig op de inzet van vrijwilligers draait. Hoewel SRG Aangepaste Vakanties geen structurele subsidie ontvangt functioneert zij als een professionele reisorganisatie. Er werken 20 vrijwilligers achter de schermen. En er gaan elk jaar 100 tot 125 vrijwilligers mee om ongeveer 125 deelnemers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dat al meer dan vijftig jaar lang!

Vrijwilligers gezocht

SRG Aangepaste Vakanties is op zoek naar mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger op vakantie te gaan met medemensen met een lichamelijke beperking. Als vrijwilliger geef je hulp en ondersteuning bij alles wat deelnemers niet zelf kunnen. Je kunt daarbij denken aan helpen bij opstaan, persoonlijke verzorging als wassen en aankleden, maar ook hulp bij toiletbezoek, naar bed gaan. Daar hoort ook bij duwen van een rolstoel, hulp bieden bij eten en drinken als dat nodig. Voorop staat het samen genieten van een vakantie met alles wat een reis leuk maakt. Excursies, bij zonvakanties naar het strand, eventueel uitgaan. Als je in het bezit bent van een rijbewijs vinden we het ook fijn dat je een auto of busje wilt besturen.

Voor degenen die nog niet eerder met SRG op reis zijn geweest, vragen wij je om je aan te melden via de eerste knop. Ben je bekend met SRG en al vaker mee geweest, dan kun je de tweede link knop gebruiken!

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Een goede voorbereiding met:

Wat kost het je?

ONS VAKANTIEAANBOD

VOL! Polis, Cyprus
10 t/m 17 april 2024

Op naar het mooie Cyprus! De appartementen zijn echt een parel op het eiland. Het kleinschalige appartementencomplex ligt in Polis, een klein typisch Cypriotisch dorp aan de noordwest kust van Cyprus. Het wordt gerund door een zeer gastvrije familie. Eigenaar Andreas maakt zelf gebruik van een rolstoel en heeft hier een waar rolstoeltoegankelijk paradijsje neergezet met de zee en het strand op 30 minuten lopen afstand. Kom het zelf ervaren!

Bekijk vakantie »

Kreta, Griekenland
23 t/m 30 april 2024

Het Eria Resort op Kreta is het eerste hotel in Griekenland, dat speciaal ontworpen is om mensen met een lichamelijke beperking een comfortabele vakantie te bieden. Sinds de opening in 2004 komen er veel vakantiegangers genieten van een geweldige rolstoelaangepaste vakantie op Kreta! Het kleinschalige hotelresort ligt in het historische dorp Máleme, omgeven door olijfboomgaarden. De gastvrije manager en medewerkers zullen er alles aan doen om je het comfort en de luxe te bieden die je verdient tijdens je vakantie.

Bekijk vakantie »

VOL! Hilvarenbeek
17 t/m 24 mei 2024

Hilvarenbeek ligt in een groen gebied onder Tilburg. Noord-Brabant heeft veel bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Tilburg zelf is vlakbij en zeker de moeite waard. Ook Breda is leuk om te bezoeken. Park het Valkenberg in het centrum is de ideale plek voor een lekkere picknick. Het naastgelegen Begijnhof met zijn zestiende-eeuwse begijnenwoningen wordt nog altijd bewoond door alleenstaande vrouwen en is een oase van rust. Voor het Vrijthof hoef je echt niet naar Maastricht, ook in Hilvarenbeek is De Vrijthof. Is dit het mooiste plein van Nederland? Ontdek het zelf.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!