Vrijwilligers

SRG Aangepaste Vakanties is een unieke organisatie die volledig op de inzet van vrijwilligers draait. Hoewel SRG Aangepaste Vakanties geen structurele subsidie ontvangt functioneert zij als een professionele reisorganisatie. Er werken 20 vrijwilligers achter de schermen. En er gaan elk jaar 100 tot 125 vrijwilligers mee om ongeveer 125 deelnemers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dat al meer dan vijftig jaar lang!

Vrijwilligers gezocht

SRG Aangepaste Vakanties is op zoek naar mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger op vakantie te gaan met medemensen met een lichamelijke beperking. Als vrijwilliger geef je hulp en ondersteuning bij alles wat deelnemers niet zelf kunnen. Je kunt daarbij denken aan helpen bij opstaan, persoonlijke verzorging als wassen en aankleden, maar ook hulp bij toiletbezoek, naar bed gaan. Daar hoort ook bij duwen van een rolstoel, hulp bieden bij eten en drinken als dat nodig. Voorop staat het samen genieten van een vakantie met alles wat een reis leuk maakt. Excursies, bij zonvakanties naar het strand, eventueel uitgaan. Als je in het bezit bent van een rijbewijs vinden we het ook fijn dat je een auto of busje wilt besturen.

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Een goede voorbereiding met:

Wat kost het je?

ONS VAKANTIEAANBOD

Barcelona, Spanje
9 t/m 16 mei 2023

Barcelona, de stad van de bekende voetbalclub, La Sagrada Familia, het strand en Parc Guell. Daarnaast heeft de stad natuurlijk ook veel Spaanse lekkernijen te bieden: heerlijke sangria, tapas en paella. Dus genoeg om te ontdekken, met alle zintuigen!

Bekijk vakantie »

Marrakech, Marokko
5 t/m 12 juni 2023

De koningsstad Marrakech wordt vaak weggezet als een unieke en verassende stedentrip. De stad staat bekend om haar kleuren, de gezellige pleinen, lokale souks en sfeervolle riads. Geniet daarnaast van de heerlijke Marokkaanse keuken en je hebt gegarandeerd een fantastische vakantie.

Bekijk vakantie »

Tecklenburg, Duitsland
17 t/m 24 juni 2023

In het romantische Tecklenburg zijn vele schilderachtige steegjes die door het stadje slingeren en een grote variatie aan eetgelegenheden bieden. In de zomer zijn er regelmatig optredens in het openluchttheater. In de omgeving bevindt zich het natuurreservaat Habichtwald.

Bekijk vakantie »

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!