Op vakantie naar Elahuizen!

srg-aangepaste-vakanties-elahuizen

Op vrijdag 8 juli verzamelt de SRG groep zich in het Friese Elahuizen. Helaas kunnen we pas laat in It Sailhus terecht. Na een drankje en kort welkomstwoordje gaan de meesten al vlot naar de kamers. In de 2 appartementen hebben we ruime 2-persoonskamers. Daarnaast maken we gebruik van een grote groepsruimte met terras aan het water.

Een korte greep uit alle uitstapjes die we gedaan hebben. Op zaterdag al direct een hoogtepunt. Varen met de “Beatrix”. Tim en daarna Cynthia laten zien dat zij het roer recht kunnen houden. De volgende dag met de bussen naar het “vrouwtje van Stavoren” en het schaatsmuseum in Hindeloopen. Sneek is de volgende bestemming. Verplicht is natuurlijk de prachtige stadspoort. Daarna naar keuze een stadswandeling, of gewoon lekker shoppen.

It Sailhus beschikt over een elektrische rolstoelfiets. Cynthia laat zich door Sjaak rondrijden en Melanie gaat met Leo naar Balk. Heerlijk om zo 1 op 1 weg te zijn. Intussen kiezen de anderen voor de schilderkunsten van Jopie Huisman. Alle informatie over de 90 jarige afsluitdijk is in het Wadden Centre te vinden. Een interessant bezoek vindt iedereen. Op de laatste dag wordt nog wat folklore meegenomen op de boerenmarkt in Woudsend.

Zo heeft iedereen genoten van een mooie vakantie in het waterrijke Friesland met mooie uitstapjes en, niet te vergeten, van de kookkunsten van onze kok Thieu. Wat rest zijn de herinneringen aan een heerlijke SRG reis met een hele fijne groep deelnemers en vrijwilligers.

Om te doneren aan SRG, kunt u deze QR-code openen met een QR scanner op uw telefoon. Zo kunt u zelf het gewenste bedrag om te doneren bepalen.

Wij zijn heel blij met uw gift!